24hdm's Biz - I Believe

Var försiktigt

Ja det är viktigt att vara försiktig med sin hälsa så att man inte bränner ut sig som är så vanligt idag. Ja det har tyvärr blivit väldigt vanligt och det är inte ovanligt att man blir sjukskriven på grund av stress.

Hur ska man då lyckas stressa mindre?

Ja det kan man ju fråga sig, och det kanske inte alltid är det lättaste. Men bara det att man är medveten om att man är stressad kan hjälp en mycket. Att man medvetet tänker på att inte stressa så mycket. Det kan hjälpa en att ta det lite lugnare i alla fall. Sen så måste man vara lite sträng mot sig själv och se till att man tar det lite lugnare. Det är även bra att vara uppmärksam mot våra vänner och familj att om vi ser att dom är stressade så kan vi säga depå ett snäll sätt för att just göra dom uppmärksamma på det. Att dom måste ta det lite lugnare att hämta andan emellanåt.
Det är saker som man kan göra för att vara lite mer försiktig med sin hälsa och med andras. Se till att när man är på jobbet att inte ta på sig allt själv utan att man ska kunna dela på arbetsuppgifter. Eller att leja bort dom, har du till exempel ett reklamjobb som du känner att du inte har tid med använd dig av smartermarketing som kan göra jobbet istället. 
Ja ibland måste man bara göra sig själv uppmärksam på att man är stressad och försöka ta det lite lugnare att inte bara köra på som man så lätt annars gör. Ta det lite lugnare och se till att hälsan måste komma i första rum. Då kommer du kunna göra sitt jobb bättre och i en längre utsträckning än om man går in i väggen och måste sluta helt.